29 Mars – Bara mina närmsta vet när jag fyller år!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

29 Mars – Bara mina närmsta vet när jag fyller år!!

Rubriken är en sanning med modifikation, grejen är dock den att man inte via mina sociala medier kan utlösa när jag fyller år. Anledningen till det är för att jag verkligen avskyr alla dessa opersonliga gratulationer i alla flöden. Missförstå mig rätt, jag gillar att bli firad men bara av människor som minns och bryr sig. 2019 är det inte för mycket begärt att en vän ska kunna sätta en egen påminnelse och inte förlita sig på sociala medier.

Jag har många gånger blivit utan gratulationer på grund av denna “diskretion” men det gör mig faktiskt inget. Eller jo jag blev riktigt besviken när jag fyllde 30 och ett par lite för nära vänner helt tappade bort det. Det är dock historia nu och vi har gått vidare. Det tog ett tag som ni förstår i och med att jag är så långsint men till slut förlät jag dem. Dock glömde den ena av dem min födelsedag året därpå igen och vi är faktiskt inte vänner idag, men på grund av helt andra anledningar.

Genom åren har jag haft ”vänner” jag umgåtts med i flera år som aldrig verkar ha reflekterat över att vi inte en enda gång firat min födelsedag. Det är ingen hemlighet vilket datum det är jag fyller, jag tänker bara inte påminna när dagen är här. Troligen har jag dessutom sagt det till alla någon gång men de har säkert tänkt “jag blir påmind av Facebook när det är dags“.

Men om ni ska vara ärliga tycker ni att det känns lika härligt att få 372 grattis på Facebook som om någon skickar ett sms eller kanske till och med ringer dig? För mig är ett personligt grattis ett tecken på att någon lägger ner lite tid och omsorg på en vän. I dessa stressiga digitala tider är allt med eftertanke uppskattat…iallafall hos mig!

Personerna i bilden har inget med texten att göra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.