27 Mars – Följ med på en vanlig dag i mitt liv !! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

27 Mars – Följ med på en vanlig dag i mitt liv !!

Idag tänkte jag bara helt enkelt berätta vad jag gjorde igår så ni får en tydlig bild av hur mina dagar kan se  ut. Ni vet ju redan att jag är hemma med Miriam men ändå försöker jobba. Men jag vet att många av er inte riktigt förstår hur det går till när jag just jobbar så här kommer det:

Dagen började 05.30 med att Miriam vaknade och tyckte att vi skulle gå upp. Efter lite mys i sängen så blev det frukost följt av ett bad. Sen kom barnvakten som skulle vara med henne idag när jag hade lite att beta av. Jag har hittat en toppenkvinna som är med Miriam de stunder jag behöva göra saker hon inte vill vara med på och det känns underbart att veta att hon är i trygga händer.

9.30 var det event tillsammans med Cool DermaUpplandsgatan 58 vid Odenplan. Ni som följer mig på Instagram vet att jag varit på en hel del behandlingar där och är så nöjd. Idag var det fokus på deras produkter och hur vi ska jobba med aktiv hudvård hemma själva. Otroligt spännande och viktigt ämne, så inget går fel.

Efter eventet följde jag med Johan och hans kollegor till kontoret på en kaffe innan jag hastade vidare mot nästa event som var en lunch med Dyson med Prat PR. Idag fick vi se och känna på deras färska nyheter i form av luftrenare och dammsugare. Som förälder till lilla Miriam handlar stora delar av dagen år att städa och plocka upp. Med den här superlyxiga dammsugaren blir det så mycket roligare.

Efter detta event hittade jag en liten lucka för en kaffe på JoeKungsgatan innan jag begav mig mot Polhem PRSveavägen för att kika på löparskor från Saucony. Jag fick springa på ett löpband med kameror som filmade alla vinkar och sen kikade vi tillsammans på mitt löpsteg. Jag måste säga att jag blev väldigt glad ock förvånad av den fina feedbacken. Tydligen har jag ett utmärkt löpsteg och en nästintill perfekt hållning. Alla timmar på gymmet med Wille har verkligen betalat sig. Just Wille fick faktiskt beröm i sin frånvaro för att min bålstyrka och rörligheten i höftböjarmuskeln var så bra. En liten läxa fick jag dock med mig och det var att flytta fram vikten så jag får isättningen mer under mig och inte framför. Det kommer skona mina knän och rygg vilket lät bra.

Efter det här var min jobbdag klar så jag passade på att snöra på mig mina vanliga löparskor och sprang åtta kilometer i eftermiddagssolen. Allt flöt på otroligt bra och det visade senare att det var mina snabbaste åtta kilometer någonsin. Jag älskar verkligen att springa men just nu ska jag försöka minska lite på det för att spara mina knän. I måndag var jag hos min naprapat Pär som sa att jag borde komplettera med cykel eller simning för att avlasta så jag ska försöka få in det också.

Efter löpningen var det dags att återförenas med Miriam som var hemma och lekte för fullt. Vi gick till affären och köpte middag för vi skulle vara hemma själv, Johan var tvungen att jobba sent. Vid 20.00 omsade vi båda i hennes lilla säng men jag klättrade ur och satte mig och skrev detta inlägg och tittade på några avsnitt av Hem till gården som jag älskar.

Det här var en ganska vanlig dag i mitt liv just nu. Många dagar är jag bara med Miriam men för att visa mer av min “jobbsida” så valde jag att låta er följa med mig just igår. Hoppas ni gillade det här inlägget också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.