26 Mars – Jag glömmer aldrig!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

26 Mars – Jag glömmer aldrig!!

Ni som läste inlägget om mitt efternamn vet att jag haft en lång konflikt med mina farföräldrar som pågick i nära tio år. Vad kan vi utläsa av detta? Jo att jag är en envis och långsint jäkel. I perioder har jag haft så svårt att glömma en konflikt att det har tagit över helt. Jag har dock blivit mycket bättre på detta och i skrivande stund har jag inte många pågående konflikter. Bland annat så bröt jag isen med en gammal uppdragsgivare för ett par veckor sedan när han tågade fram till mig inne på Åhléns, detta trots att vi var allt annat än vänner senast vi sågs för omkring ett år sedan. Oftast har konflikterna dykt upp i just jobbsammanhang men eftersom jag är ensam i mitt företag så har jag ingen att börja irritera mig på. Det har nog bidragit till att konflikterna lyser med sin frånvaro nu för tiden.

Men nu är det inte bara konflikter jag inte glömmer utan jag är också duktig på nummer, namn och ansikten. Jag skulle ganska enkelt kunna säga till någon exakt vart och när vi sågs första gången även om det var som barn. Det är nästan som om jag placerar vissa händelser i ett stort kartotek någonstans långt bak i huvudet och jag är alltid redo att plocka fram informationen när det behövs.

Något jag dock är otroligt dålig på är att memorera saker på begäran, det fungerar inte alls. Jag tror att grejen för mig är att utveckla en relation till något eller någon och sen spara allt tillsammans, på så sätt handlar det mer om känslor än bara att minnas. Hur är ditt minne?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.