Acasia – Clean Cleanser – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Acasia – Clean Cleanser

Märke: Acasia Skincare

Produkt: Clean Cleanser

Pris: 179 kronor

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: >>Kronans Apotek<< (reklamlänk)

Produkttyp: Rengöringsmjölk

Bedömning: När det kommer till rengöringsprodukter så vill jag gärna ha gel eller mousse för annars känner jag mig inte ren. Jag vet att det är helt fel men det är ändå min känsla. Den här fick jag som ett produktprov från Acasia och efter allt jag hört om märket var jag otroligt spänd.

Vid första kontakten tänkte jag ”attans så mjölkig” men med tiden har jag kommit att uppskatta den. Min hud håller fortfarande på att återhämta sig efter juryarbetet på Daisy Beauty Awards så jag behöver lite skonsamma (men effektiva) rengöringar just nu. Jag kan verkligen rekommendera denna till en morgonrutin när du vill tvätta bort natten men på kvällen måste jag faktiskt ha lite mer tryck i produkterna.

Min hud mår just nu mycket bra och det har jag nog den här rengöringen att tacka för. I och med att den är så mild har huden fått återhämta sig vilket alla behöver mellan varven. Produkten innehåller land annat B5, rapsolja och nyponfröolja. Den doftar behagligt och är mycket prisvärd. Rekommenderas!

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.