Vichy – Slow Âge Nuit – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vichy – Slow Âge Nuit

Märke: Vichy

Produkt: Slow Âge Nuit

Pris: 259 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: apotea.se

Produkttyp: Nattkräm/Nattmask

Bedömning: Den här produkten fungerar både som nattkräm och nattmask och som ni vet så appliceras de precis på samma sätt ska sitta kvar hela natten oavsett om du tänker mask eller kräm.

Produkten har en krämig konsistens vilket gör att den känns mer som en mask och den sjunker inte heller in lika snabbt som en kräm. Som huvudsyfte ska den stärka hudens barriär och naturliga försvar. Det är i alla fall något jag behöver just nu. 2018 syrade vi och nu stärker vi upp det vi skadade för att jobba fram den åtråvärda lystern.

Jag uppskattar verkligen den här produkten och njuter av att ta fram sen fina gröna burken och applicera ett rikligt lager innan jag ska gå och lägga mig. Dock så är den kladdig och ligger kvar på ytan en längre stund. Senast i förrgår klagade Johan på att den har förstört våra nya sängkläder, vilket jag inte kan förneka. En nattprodukt bör i mina ögon sjunka in snabbt eller åtminstone vara ofärgad så det drar ner betyget en aning. Jag har även testat att applicera någon timma innan läggdags men det hjälper tyvärr inte för färgen sitter kvar på ytan. Men när jag vaknar är huden otroligt härlig och jag ser fina resultat och det är ju ocksåvärt något, eller hur?

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.