M Picaut – Hydra Lagoon Overnight Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

M Picaut – Hydra Lagoon Overnight Mask

Märke: M Picaut

Produkt: Hydra Lagoon Overnight Mask

Pris: 599 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: eleven.se

Produkttyp: Nattmask

Bedömning: Den här produkten behöver säkert ingen närmare presentation om ni älskar hudvård, jag ser den överallt. När Mette ville skicka mig den som ett produktprov blev jag överlycklig och har nästan varit lite snål med den.

Det vi har här är en lyxig nattmask som med hjälp av otroliga ingredienser återfuktar på djupet samt skyddar och lugnar stressad hud. Sedan mitt juryarbete inför Daisy Beauty Awards har min hud varit ganska känslig och just nu är fokus på att skydda och bygga upp och då är den här masken magisk.

Bland ingredienserna hittar vi hyaluronsyra och niacinamide som har kommit att bli mina bästa vänner. Lägg sen till avokado som jobbar med elastin och kollagen. När jag applicerar den på kvällen är det närmast att lika en helig ritual. Den doftar härligt och fräscht och på morgonen är huden som sammet. då tvättar jag försiktigt bort den och påbörjar min morgonrutin och känner mig nästan oövervinnerlig.

Masken som är vegansk har vunnit flera priser och jag kan inte annat än stämma in i lovorden. Den är verkligen värd sitt pris!

Betyg: 10/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.