7 mars – Vilka skönhetsingrepp har jag gjort?! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

7 mars – Vilka skönhetsingrepp har jag gjort?!

Idag, 2019, hoppas jag att vi har kommit så långt att var och en av oss får göra vad vi vill med våra utseenden utan att bli ifrågasatta. Killar kommer ofta billigare undan än tjejer (helt sjukt jag vet) men det finns vissa saker som fortfarande ligger i gränslandet för vad vi vågar prata om: nämligen skönhetsingrepp!

2009 flyttade jag till Stockholm och slängdes rakt i en ganska ytlig värld i och med mitt jobb för Hugo Boss. Nu var jag ganska nyfiken redan innan men redan samma vår valde jag att boka en konsultation hos AkademiklinikenStorängsbotten här i Stockholm. Jag fick där träffa en tjusig kvinna som berättade för mig vad vi kunde göra för mitt utseende utan att förändra, bara framhäva. Jag nappade direkt på botox och har sedan dess varit en trogen användare.

Här antar jag att många redan ryggat tillbaka och tänker att det är något farligt gift som man absolut ska hålla sig borta från. Riktigt så illa är det inte men det är iallafall något som ska injiceras med försiktighet och endast av utbildad och licenserad personal.

Åter till 2009. Ganska snabbt blev jag frälst över det faktum att jag kunde kontrollera mina ansiktsmuskler och valde att också addera diverse fillers för att jämna ut och fylla på där huden redan vid 23 års ålder tappat spänst. Det var ingen som direkt såg vad som gjorts men jag fick ofra komplimanger för mitt pigga utseende. Jag valde att testa olika behandlingar men alltid hos Akademikliniken med kunnig och trygg personal. Det är viktigt att inte gå på för hårt då utseendet lätt blir konstlat och tappar personlighet. Injektioner är ett sätt att att lyfta fram eller trolla bort inte förändra ett helt utseende.

Nu ganska exakt tio år senare är jag trygg i vad jag väljer att göra och ser ingen anledning att dölja det. Det vore inte ärligt och jag vill alltid dela sanningar med er. I och med mitt intresse för hudvård har jag även valt att testa skin boosters och micro needling som ni kan googla om ni är nyfikna. Det här ingen lek så tänk noga igenom alla era framtida behandlingar för det finns inga garantier och alla svarar vi olika på dessa behandlingar. Mitt enda tips är att alltid vända er till seriösa aktörer och gå på rekommendationer från vänner och bekanta.

Av ren nyfikenhet: hur ställer ni er till detta? Har ni testat några injektioner och vad har ni för erfarenhet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Bra att ärligt gå ut och säga att man gjort behandlingar. Inget konstigt med det, vi har alla rätt att göra vad vi önskar. Viktigt dock med att välja behandlare med omsorg, som du också skriver. Det finns så många därute som får men kanske inte kan behandla på ett bra och säkert sätt. Själv har jag gjort mina läppar och botox. Funderar på att behandla min dubbelhaka 😂.