Recipe for Men/Raw Naturals – Face Cleansing Fluid – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Recipe for Men/Raw Naturals – Face Cleansing Fluid

Märke: Recipe for Men/Raw Naturals

Produkt: Face Cleansing Fluid

Pris: 99 kronor

Storlek: 250 ml

Inköpsställe: gents.se

Produkttyp: Mild ansiktssrengöring

Bedömning: Den här milda ansiktsrengöringen är precis vad mitt ansikte behöver den här tiden på året. Många väljer att gå på lite hårdare med hudvården på vintern då solen inte visar sig lika ofta, men för mig är det omöjligt då kylan gör huden extra känslig. Just nu är det bara basic care som gäller med fokus på att reparera, skydda och återfukta.

Serien Raw Naturals kommer från Recipe for Men som tillverkas i Krämfabriken i Falun. För mig betyder svensktillverkat en trygghet och att jag kan slappna av och känna att produkterna jobbar för mitt bästa.

Den här rengöringen är mild men effektiv och löddrar lagom mycket. Den har naturligt rengörande ämnen från äpple som jobbar med överskottstalg och smutsen som täpper till våra porer. Tanken är också att den ska förbereda huden för eventuell rakning vilket är bra för de som pysslar med det till vardags.

Förpackningen är användarvänlig, vilket är en deal breaker för mig sen är doften trevlig vilket inte skadar någon. Enligt mig är det här en bra vardagsprodukt som jag kan gå tillbaka till när jag bara behöver en bra basrengöring.

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.