Skintology – Thirst Quench Hydrating Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Skintology – Thirst Quench Hydrating Mask

Märke: Skintology

Produkt: Thirst Quench Hydrating Mask

Pris: 99 kronor

Storlek: 1 x 30 ml

Inköpsställe: skintologystockholm.com

Produkttyp: Återfuktande arkmask

Bedömning: Det här med arkmasker (sheet masks) har blivit en vattendelare, mycket utifrån miljöaspekten. Jag tillhör den skara som fortfarande tycker att de fyller sin funktion och känns lyxiga, även om jag såklart är medveten om att det hade kunnat gå att lösa på ett mer miljövänligt vis.

Skintology har två olika masker som du kan köpa styckvis eller i paket om fyra. Köper du paket kan du välja ett och samma eller ett mixpaket där du får två av varje för 349 kr, en bra deal!

När du öppnar förpackningen är det i vanlig ordning ett gediget kladd och inget för den känslige. När du fiskat upp masken tar du av det skyddande hinnan och placerar den över ditt ansikte. Jag har alltid problem med passformen och så även denna gång men jag har lärt mig att leva med det och det finns faktiskt många olika ansiktsformer så det är omöjligt att göra en som passar alla.

Väl på plats sitter den perfekt. Själva arket är tunt och smiter åt perfekt kring ansiktet vilket gör den behaglig och enkel att använda. Du måste inte sitta helt stilla utan kan enkelt vandra omkring hemma eller vart du befinner dig. Låt den sitta till den torkat och det betyder 20 – 30 minuter och passa på att njuta av lite lugn och ro. Eventuellt överflöd klappar du bara in i huden och låter det verka så länge som möjligt.

Min hud svarade otroligt bra på denna mask och jag kände mig återfuktad och fyllig på något vis. En underbar upplevelse som jag unnar er alla!

Betyg: 10/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.