L’Oréal – Micellar Cleansing Water – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

L’Oréal – Micellar Cleansing Water

Märke: L’Oréal

Produkt: Micellar Cleansing Water

Pris: 76,90 kronor

Storlek: 400 ml

Inköpsställe: ICA Maxi

Produkttyp: Micellärvatten för torr och känslig hud

Bedömning: Den här produkten kom jag i kontakt med under inspelningar tillsammans med ICA Maxi. Jag valde att testa den trots att jag inte har torr/känslig hy just nu. Ni vet att hudtyper kan ändras lite i samband med stress, dålig kost och såklart under de olika årstiderna.

När jag applicerar produkten på en bomullsrondell så upplever jag att det räcker med en liten mängd, vilket gör att flaskan räcker en evighet.

Effekten är absolut där men jag har testat bättre i samma prisklass så där hämtas inga extrapoäng. Dock så är det här också en removerför makeupvilket jag inte testat men ska skonsamt och effektivt ta bort smink tillsammans med orenheter. Dock ska tilläggas att huden alltid känns bra efter det här steget.

Betyg: 7/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.