Reserol – Over Night Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Reserol – Over Night Mask

Märke: Reserol

Produkt: Over Night Mask

Pris: 479 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: apotekhjärtat.se

Produkttyp: Fuktighetsbevarande nattmask

Bedömning: Hur många av er som läser det här använder egentligen nattmasker? Just nattmasken är faktiskt en doldis i rutinen som kan göra stor skillnad. På natten när vi sover är huden aktiv och redo för vad vi vill ge den. En nattmask applicerar du som sista steget i din kvällsrutin och sen går du och lägger dig precis som vanligt. Vill du kan du ha en handduk på kudden för att skydda örngottet.

Den här masken kommer i en vit pumpflaska som gör det enkelt att dosera. Ett par pump på rena händer eller kanske en pensel sen är dugood to go. Applicera ett tunt lager, massera in och låt verka.

Jag har testat masken under en längre tid och i stort sett varje kväll. Egentligen ska det vara upp till två gånger per vecka men när jag testar måste jag beta av för att få fram effekt. Jag är nöjd med resultatet och känner mig alltid len och mjuk när jag vaknar. Jag tvättar då bort nattens rester och börjar om med min morgonrutin.

I masken finns ett gäng härliga ingredienser som jobbar för din hud. Vad sägs om sheasmör, squalane samt vitamin E och C. Priset är ganska högt och om du inte vet vad du ska förvänta dig finns en liten risk att du tycker att ingenting händer. Men vitsen med denna mask är att den ska bygga upp huden när du sover och se till att du håller en fin fuktighetsnivå, det behöver vi väl alla?

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.