Coop Änglamark – Lip Balm – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Coop Änglamark – Lip Balm

Märke: Coop Änglamark

Produkt: Lip Balm

Pris: 28,50 kronor

Storlek: 2 x 5,1 g

Inköpsställe: Coop

Produkttyp: Cerat/läppbalsam

Bedömning: Jag kan verkligen det här med cerat och läppbalsam efter slaviskt användande i över tjugo år. Jag testar allt jag kommer över, både billigt och dyrt.

Coop är inte mitt vanliga inköpsställe när det kommer till hälsa och skönhet men jag ville gärna se hur denna produkt skulle stå sig, den är trots allt fri från både parfym och färgämnen vilket känns bra. Sen är den godkänd av astma- och allergiförbundet vilket också det är ett plus.

Jag smörjer mest hela tiden och det behövs ofta bara en dag eller två för att lära känna en ny produkt. Men här märkte jag redan efter ett par timmar att det inte var en produkt jag skulle komma att älska. Tyvärr så kändes den lite smulig och fungerade inte alls mjukgörande som utlovat. Men för det här låga priset så kan man kanske inte förvänta sig mer. I mina ögon är det aldrig värt att köpa en billig sämre produkt utan jag satsar hellre på en dyrare där jag får mer kvalitet för pengarna.

Betyg: 2/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.