Vill ni vinna skönhetsprodukter? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vill ni vinna skönhetsprodukter?

Vänner, jag fick igår en liten idé och tänkte kolla intresset med er. Jag har startat ett separat >>Instagramkonto<< där jag postar uteslutande om skönhet och då främst hudvård. Som ni säkert förstår får jag en hel del produkter som ska testas och recenseras och nu tänkte jag att under 2019 ordna tävlingar för er där ni kan vinna produkter varje vecka. Jag tänker att det kan vara både produkter från samarbetspartners men även mina personliga favoriter som jag har fått hem och nu vill dela med er. Ibland kanske det även kan få vara ett hemligt paket som jag slår in och sen tävlar ut.

Reglerna kommer vara enkla. En produkt/paket som vinns av någon som motiverar varför eller svarar på en fråga på kontot. Jag tänker mig att vi börjar nästa vecka och kör torsdagar och sen ser vi hur det går? Gå gärna in och >>följ kontot<< och sätt på notifications redan nu så ni är beredda. Hoppas ni vill vara med och ha en fortsatt fin jul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.