2019 ska jag tala mer sanning! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

2019 ska jag tala mer sanning!

Idag satt jag i bilen större delen av dagen när det var dags för oss att lämna Malmö bakom oss för att fortsätta firandet hos mamma och pappa på landet. När båda mina älsklingar somnade i höjd ned gränsen till Småland började jag fundera lite över året som gått och hur jag ska kunna bli en bättre människa 2019. Något jag direkt kom att tänka på var att jag borde sluta med vita lögner och våga vara ärlig.  Bakgrunden till detta är att jag kommit på mig själv att flera gånger ljuga för att undvika pinsamheter eller att såra någon.

Ett exempel:

Jag blev nyligen bjuden på en middag och fick frågan “var det gott” och av gammal falsk artighet svarade jag “ja” men sanningen var den att jag inte alls gillade maten. Frågan är hur man löser en sådan situation utan att varken ljuga eller såra? Kom gärna med tips! Jag ska klura lite på löften inför årsskiftet och kommer sammanställa en lista som publiceras här på bloggen till nyårsafton.

Här ligger mina älsklingar och tittar på film på Clarion Malmö Live där vi bott under vår vistelse. Vi älskar verkligen det hotellet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pompi Pmpidou

    Yuhuhu I’ts me Pompidou!
    Everything you say should be true, especially when the lie is blue. Because if you tell a lie people will stop believing in you.
    If you don’t like the food you need to be rude!
    Merry Christmas to you, only tell stories that are true!