Jul med barn! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Jul med barn!

I och med att det här är vår första jul som föräldrar blir allt väldigt annorlunda och vi beslöt oss därför för att fira lite extra och hinna med både Malmö och landet med min familj.

Igår när Johan slutat jobba så satte vi oss i bilen och drog söderut. Vi valde att åka på kvällen för att hon skulle kunna sova i sin stol och slippa känna av den långa resan på dryga sex timmar. Men tji fick vi för hon var vaken hela vägen bortsett från en liten power nap på dryga halvtimmen vid 20.30. Annars tittade hon på film under tystnad hela vägen, alltså i sex timmar!!

När vi vid 00.30 rullar ner i garaget under Clarion Malmö Live, där vi alltid bor när vi är i Malmö, var hon i sitt esse. Incheckningen gick supersmidigt och vi fick kan en bagagevagn gör att få upp allt bagage till vårt rum på sjuttonde våningen. Ett extra tack till den Inez i receptionen som verkligen gav ett varmt välkomnande trots den sena timman.

Imorse ringde min klocka 07.30 och då var det dags för löpning på gymmet. Nu när jag är bra i ryggen tänker jag inte missa ett tillfälle för träning. När jag var klar sov de andra tu fortfarande och ville inte följa med till frukosten så jag fick gå själv.

Efter ett besök på Emporia och inköp av de sista klapparna begav vi oss mot Johans familj och där är vi nu med alla barnen. Det blev ett kärt återseende för kusinerna som har lekt och busat hela dagen. Nu ska jag ta en kopp kaffe och ladda upp för kvällens middag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.