Bloom and Blossom – Rejuvenating Facial Spritz – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Bloom and Blossom – Rejuvenating Facial Spritz

Märke: Bloom and Blossom

Produkt: Rejuvenating Facial Spritz

Pris: 219 kronor

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: apotea.se

Produkttyp: Uppfräschande ansiktsspray som du använder när helst du vill under dagen.

Bedömning: Den här produkten fick jag som ett pressprov och just ansiktssprayer kan man aldrig få för många av. Det krävs lite slit innan rutinen att spraya på under dagen kommer igång men när den väl är med i väskan så är det bara att köra på.

Facial Spritz från Bloom and Blossom innehåller aloe vera och limeolja som känns behagliga mot huden. Det här är en perfekt produkt att ta med sig på resor då i alla fall jag ofta tenderar att känna mig lite ofräsch. Jag fick en liten flaska på 40 ml vilket egentligen är ännu bättre än full size, framförallt vid flygningar.

Om jag ska ge något att utveckla skulle jag vilja att mynningen var ännu tätare så det blev mer som en mist snarare än en spray. Annars vill jag ge mina varmaste rekommendationer till denna väldoftande produkt.

Betyg: 9/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.