När Johan är borta passar vi på! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

När Johan är borta passar vi på!

När vår lilla dotter kom till oss i somras hade vi svårt att få henne att vilja sova i sin egen säng. Problemet var inte att hon ville sova hos oss utan i vagnen, vilket kändes märkligt när det inte behövdes. Efter lite träning och med mig i spjälsängen så började den duga fint och nu sover hon där varje natt.

Den senaste tiden har hon ibland vaknat till en gång under natten (eller tidig morgon) och velat ha lite välling och efter det har jag velat ta upp henne i vår säng för att hon ska kunna somna om och såklart ha henne nära. Tyvärr funkar inte detta så bra för oss alla för av någon anledning placerar hon sig med huvudet på min kudd och fötterna på Johans. Hade det inte varit för alla små karatesparkar han får i pannan eller nacken så hade det nog varit uthärdligt, men tyvärr får han inte en blund när hon är hos oss. Självklart måste jag respektera detta och hon får snällt ligga i sin säng, med eller utan mig.

Men i natt har Johan varit i London så när jag gick till sängs vid 23-tiden så vaknade hon till och då passade jag på att flytta upp henne till mig. Sen sov vi hela natten tillsammans; hon, jag och lilla Fante. 06.50 märkte jag att hon började skruva på sig och då var det dags för vällingen vilket passare perfekt för jag hade ställt klockan på 07.00. Hur gör ni med era små barn? Får ni sova i fred?

Så här skulle nog Johan vilja att det alltid var, men icke sa nicke.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.