Acasia – 24 H Repair Cream – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Acasia – 24 H Repair Cream

Märke: Acasia

Produkt: 24 H Repair Cream

Pris: 395 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: acasiashop.com

Produkttyp: En reparerande fuktkräm som verkar stärkande och lugnande i upp till 24 timmar.

Bedömning: Den här produkten har jag fått som ett pressprov och använt nu i ett flertal veckor. Till en början gillade jag den inte alls och förstod inte vare sig konsistens eller funktion. Men när jag började använda den på kvällen och applicera ett rikligt lager hittade jag rätt.

När du applicerar den är den först väldigt vit och rik, du får massera ordentligt för att den ska gå in i huden. Jag brukar nu lägga ett tjockare lager en stund innan jag går och lägger mig som får sjunka in, precis innan läggdags masserar jag in det sista. Då funkar den som bäst för mig.

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.