Garnier – Botanical Jelly Thirst Quenching 3 in 1 Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Garnier – Botanical Jelly Thirst Quenching 3 in 1 Mask

Märke: Garnier

Produkt: Botanical Jelly Thirst Quenching 3 in 1 Mask

Pris: 99 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: parfym.se

Produkttyp: Fuktmask 3 in 1 som du kan använda när som helst på dygnet, antingen som fuktgel eller mask.

Bedömning: Den här burken såg jag faktiskt på ICA Maxi och kände mig tvungen att testa. Burken ser otroligt tilltalande ut och innehållet är så där härligt transparent som jag tänker mig att en bra fuktgivande produkt ska vara. 96 % av innehållet är ingredienser av naturligt ursprung vilket inte nödvändigt betyder att den är bättre än någon annan men jag ville ändå ge den en chans.

Konsistensen är inte helt behaglig och den är svår att applicera smidigt. Jag upplever att den kommer i klumpar men när den väl ligger på ansiktet kan du massera in den i ett rikligt lager.

Använder du den som en mask står det att den ska ligga på huden i tre minuter men om du har den som fuktgivande gel så ska den ju inte tvättas bort alls. Det här tycker jag är märkligt så jag gör så att jag alltid bara kletar på den direkt efter rengöringen och låter den sitta. Huden suger då upp det den vill ha och resten tar jag bort vid nästa rengöring. Jag kan inte säga att jag älskar den men den är en helt okej vardagsprodukt när du behöver lite fukt.

Betyg: 6/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.