Skadad pappa finnes! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Skadad pappa finnes!

Alla vet att barn i perioder älskar att lyftas och bäras runt. Vår dotter är där nu och vi har verkligen fått en liten mysig klängapa hemma. Detta tillsammans med min träning och nätterna i spjälsängen har gjort att min kropp sagt ifrån. I söndags när jag tränade med Wilhelm så sa det knak i nacken och skadan var ett faktum.

Som tur är så har jag en gammal PT, Pär Videll,  som också råkar vara naprapat så sent igår skickade jag iväg ett mejl för att kolla om jag kunde få en tid redan idag och som tur är fanns det en liten lucka. Nu är jag precis klar med behandlingen och jag inser att det troligen kommer krävas mer för att få mig i form igen. Jag beslutade dessutom att investera i mig själv och boka upp mig på en stående tid månadsvis där vi regelbundet kontrollerar muskler och eventuella knutar. På så vid borde jag hålla ett par år till. Jag vill nämligen vara en frisk och stark pappa som orkar lyft och lek.

Behöver du en bra naprapat är detta mannen att ringa.

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.