Bioderma – Purifying Cleansing Micelle Solution – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Bioderma – Purifying Cleansing Micelle Solution

Märke: Bioderma

Produkt: Purifying Cleansing Micelle Solution

Pris: 99 kronor

Storlek: 250 ml

Inköpsställe: apotea.se

Produkttyp: Micellärt vatten för fet-/kombinerad hud

Bedömning: Jag blev rekommenderad den här produkten av en kompis via Instagram och sprang direkt och köpte den för att se om den var så bra som jag hört. Jag hittade en stor flaska på 500 ml så den har räckt väldigt länge.

Flaskan ser lite steril ut nästan som ett munskölj och doftar diskret och trevligt. I början upplevde jag inte så stor effekt men den sved lite. Nu mot slutet av flaskan har jag märkt mer effekt men i och med att jag precis blivit yttorr så borde jag valt den för torr/känslig hud så den har varit lite för aggressiv för mig.

Betyget baserar jag på helhetskänslan och där måste jag tyvärr säga att jag inte är imponerad. Jag tror säkert att det funkar för någon men jag är inte en av dem så mitt betyg landar strax under godkänt. Ett plus ska ges för priset.

Betyg: 4/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.