Bio Beauté by Nuxe – Vitamin-Rich Radiance Detox Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Bio Beauté by Nuxe – Vitamin-Rich Radiance Detox Mask

Märke: Bio Beauté by Nuxe

Produkt: Vitamin-Rich Radiance Detox Mask

Pris: 169 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: apotekhjartat.se

Produkttyp: Uppfriskande och mildt exfolierande ansiktsmask

Bedömning: Jag fick den här som ett pressprov och det var min första kontakt med Bio Beauté vilket gjorde mig lite pirrig. När jag öppnade min lilla burk så doftade det en blandning av honung och citron, lite som en halstablett.

Masken ska appliceras med rena fingrar på ren hud och den förvandlas från gel till olja och slutligen till en mjölk när den kommer i kontakt med vatten.

Jag upplever att huden får en mjuk och fin yta efter användning och även förbättrad lyster. Ett stort plus för att masken är så lätt att tvätta bort. Det finns inget värre än när jag tvingas stå och gnugga till förbannelse.

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.