Vichy – Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vichy – Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster

Märke: Vichy

Produkt: Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster

Pris: 219 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: apotekhjartat.se

Produkttyp: Energigivande ansiktsserum som stärker huden och verkar fuktgivande.

Bedömning: Vichy är ett av de märken jag tycker lite extra mycket om och jag kommer väldigt väl ihåg min resa dit sommaren 2000. Hela staden andas lugn och inre välbefinnande så hur kan man inte vilja använda produkterna med samma namn?

Det här serumet har jag fått som ett pressprov och har nu använt det varje morgon i flera veckor. Tyvärr så gillar jag inte konsistensen och slås varje gång av att det känns kladdigt, något jag inte uppskattar. Dock är resultatet mycket trevligt och efter en stund när serumet absorberats av huden är kladdet förlåtet.

Huden känns mjuk och smidig och det faktum att produkten innehåller både thermalskt källvatten och hyaluronsyra gör att jag nästan vill dricka direkt ur flaskan.

Produkten är i stort sett doftfri och känns otroligt ren och naturlig.

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.