Hon sa “pappa”!!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Hon sa “pappa”!!!

Alla ni som har barn vet hur man kämpar med att få dem att säga de där första orden. De senaste veckorna har jag satsat allt på att försöka översätta hennes glada tillrop till ord. Självklart har jag pushat lite extra för ordet pappa men jag tror hon förväxlade det med Babba (från Babblarna) och har kört på det ett tag.

I morse vaknade hon 05.45 och ville ha lite välling som senare slutade med att jag kröp ner i hennes säng där vi båda somnade om. När vi vaknade flyttade vi oss till vår säng och tittade på Nicke Nyfiken och där hände det fantastiska, hon kröp fram till mig och sa “hej pappa”. Där och då stannade allt och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta glädjetårar. Känslan var så otroligt stor och den här här dagen kommer jag alltid bära med mig i mitt hjärta ❤️.

Nu tar hon ett bad med Johan och jag jobbar en liten stund, sen bär det av mot lekparken. Hoppas ni får en superfin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Foki

    Omg! Så fint, jag gråter 😭 Kan inte tänka mig den dagen Zelda säger mamma. Jag kommer att dö av glädje!

    Saknar er!! Har varit sjuk och haft feber under hela veckan. När jag känner mig bättre måste vi ses så att vi får lite baby M dos ❤️