Carl & Son – Face Scrub – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Carl & Son – Face Scrub

Märke: Carl & Son

Produkt: Face Scrub

Pris: 239 kronor

Storlek: 75 ml

Inköpsställe: carlandsonskincare.com

Produkttyp: Ansiktsskrubb med jojoba och BHA för att skonsamt men effektivt peela döda hudceller.

Bedömning: Jag har nu testat hela serien från Carl & Son och än så länge har ingen av produkterna gjort mig besviken. Det kan till och med vara så att det här är min personliga favorit. Peeling är inte helt enkelt och man ska alltid vara otroligt lätt på handen för att inte skada huden.

Här har du en mild peeling som effektivt och behagligt gör jobbet utan att du irriterar huden. Jag vill ändå säga att den lämpar sig bäst för en tåligare hud så var lite försiktiga. Efter varje användning har jag alltid känt mig mjuk, len och redo för nästa steg i min rutin. Doften är densamma som i de övriga produkterna och den känns mycket fräsch. Det enda tråkiga med denna är att den tog slut så fort för att jag delar dusch med Johan.

Betyg: 10/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.