Essential Daily Care – Self Heating Detox Face Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Essential Daily Care – Self Heating Detox Face Mask

Märke: Essential Daily Care

Produkt: Self-Heating Detox Face Mask

Pris: 19:95 kronor

Storlek: 2 x 6g

Inköpsställe: luxplus.se

Produkttyp: Värmande rengörande ansiktsmask i tvåpack.

Bedömning: Den här masken fastnade jag för eftersom jag är i ett stort behov av en detox just nu. Min hud har reagerat väldigt starkt på de små smutsiga bebishänderna som fingrar överallt så nu krävs det tuffa tag.

Jag öppnade först den ena förpackningen och klämde ut det sega innehållet, lite som rosa kåda. Jag märkte snabbt att det var på tok för lite i förpackningen så jag tvingades öppna den andra också vilket räckte perfekt.

Redan vid appliceringen kände jag att det hettade till och det var riktigt behagligt. Masken skulle sitta på 5 – 10 minuter men jag tog i och lät den sitta i 30, vad gör man inte för att rensa ut? När jag sköljde av den med en svamp så släppt den den direkt och huden var silkeslen efteråt.

Jag skulle nog inte säga att jag kände mig renare men däremot mjuk som en persika vilket också gör sitt för betyget. Priset kan verka billigt men i och med att det endast räckte till en gång och inte helt gjorde jobbet så kommer jag inte köpa den igen.

Betyg: 6/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.