Hon stal showen under dagens inspelning! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Hon stal showen under dagens inspelning!

Igår åkte vi, som ni redan läst, ner till Motala Lillis och jag. Syftet med resan var att jag skulle jobba idag och spela in tre filmer för ICA Maxi. Tanken var att Johan skulle varit med men i och med hans jobbresa fick jag lösa detta på egen hand.

Imorse vaknade jag efter fyra timmars sömn helt förstörd med feber och genomförkyld. Hela natten har jag hört henne hosta i sin säng och aldrig riktigt kommit till ro själv. När jag väckte henne för att dricka välling såg jag att även hon var helt slut.

Trots detta så lyckades vi båda ta oss igenom dagen och hon stal verkligen showen (från mig) och charmade alla. I tre timmar satt hon och klappade händerna och skrattade innan hon till slut somnade som en stock och sov sig igenom de sista tagningarna.

På eftermiddagen satte vi oss i bilen igen och styrde mot Bergslagen för att ha en lugn helg på landet. Redan efter fem minuter somnade hon i sin stol och sov ända till Grythyttan, fem minuter innan vi var framme. Väl i Hällefors stannade vi och handlade på ICA och fick helt själv välja frukter och grönsaker till oss.19.00 blev det för mycket och hon nästan bad om att få sova. Vällingen tog vi framför teven och passade på att mysa lite innan hon somnade sittandes i mitt knä. Vi har ju ingen teve hemma så det gäller att passa på. Jag är så stolt över att hon är så duktig och nästan aldrig klagar trots allt jag drar med henne på. Imorgon förtjänar vi sovmorgon innan vi ska hälsa på farmor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.