Cool Derma – Deep Clean 2 in 1 Clarifying Exfoliating Gel Cleanser – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Cool Derma – Deep Clean 2 in 1 Clarifying Exfoliating Gel Cleanser

Märke: Cool Derma Company

Produkt: Deep Clean 2 in 1 Clarifying Exfoliating Gel Cleanser

Pris: 399 kronor

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: coolderma.com

Produkttyp: Rengöringsgel som du använder som första steg i din hudvårdsrutin. Funkar både för ansikte och kroppen.

Bedömning: Cool Derma är ett nystartat svenskt hudvårdsmärke som säljs på den tillhörande salongen i centrala Stockholm. Självklart kan du också köpa online men om du har vägarna förbi rekommenderar jag ett besök hos den underbara terapeuten Shidrokh som även står bakom märket.

Jag kom i kontakt med märket under min pressresa till Bath med Daisy Beauty där Shidrokh var med och presenterade sina helt nya produkter. Nu har jag också hunnit testa denna rengöring i fyra veckor och känner att jag har tillräckligt på fötterna för en recension.

Rengöringen är i gelform och löddrar lätt vid kontakt med vatten. Den innehåller AHA och BHA vilket gör att den är exfolierande och passat utmärkt för en oren hy med tilltäppta porer. Jag känner att min hud svarar bra på produkten även men ibland önskar jag att den var ännu rivigare så den gick mer under syra snarare än rengöring. Dock så är det inte alla som är lika tåliga som jag så det är nog mer gångbart att hålla den lite mildare.

Doften får mig att tänka på gröna äpplen och är en stor favorit. Ibland öppnar jag den bara för att drömma mig bort. Jag älskar att testa nya produkter och blev otroligt glad när jag fick denna som pressprov, rekommenderar er med fet, blandad eller oren hy att ge den en chans.

Betyg: 9/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.