Garnier – Micellar Cleansing Skin Water in Oil – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Garnier – Micellar Cleansing Skin Water in Oil

Märke: Garnier

Produkt: Micellar Cleansing Skin Water in Oil

Pris: 65,90 kronor

Storlek: 400 ml

Inköpsställe: ICA Maxi

Produkttyp: Micellärt ansiktsvatten med olja i vatten som du skakar före användning för att blanda vätskorna.

Bedömning: Idag rengör vi mer än någonsin och vi behöver det verkligen. Runt omkring oss finns föroreningar, avgaser och annat äckligt i luften som vi inte märker men som skadar vår hud hela tiden. Ett micellärt vatten använder du efter att du rengjort huden och du kommer förstå varför.

Fukta en bomullsrondell och dra över ansiktet och var noga med att gå ner på halsen. Tittar du på rondellen sen så kan jag garantera dig att det fanns smuts kvar trots den rengöring du tidigare avverkat. Det är väldigt svårt att få bort allt som sätter sig i våra porer men den här produkten är duktig på att luckra upp och ta med sig de sista orenheterna.

Jag har testat den lila som också fungerar som sminkborttagning vilket kan vara en bra grej för er som använder makeup. Produkten doftar gott och är mycket prisvärd då den lovar att räcka till 200 användningar. Ett extra plus för att den här underbara produkten går att köpa som miniprodukt på ICA Maxi för dina resor. Rekommenderar denna varmt!

Betyg: 10/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.