En oväntad sovmorgon !? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

En oväntad sovmorgon !?

Igår var det söndag, den dag vi valt att kalla vilodag. Förr i tiden kunde det hände att Johan och jag sov till åtminstone 8.00-8.30 men i och tillökningen i familjen så har det mer varit 6.30 som gällt nu. … ändå till igår!

Jag var i vanlig ordning inställd på en tidig morgon och vaknade både 04.00 och 06.15 men både gångerna för att se att hon sov som en stock i sin säng. Inte förrän 08.50 började det röra på sig där inne bland nallarna.

Imorse var det nästan samma visa, Johan gick upp tidigt och skulle till jobbet men hon vaknade inte förrän 07.45 och ville knappt gå upp trots att jag lockade med välling.

Vi har jobbat hårt med att hon ska känna sig trygg i sängen och varje morgon bäddar hon och jag den tillsammans och säger hejdå till napparna och snutten. Med tanke på hur jobbigt det var att montera sängen så känns det skönt att vi fått sömnen att bli något positivt. Igår satt hon i min famn en stund inne i sängen innan hon sen kröp iväg och somnade på mage i ett av hörnen. ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.