Hon är redan 1 år!!!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Hon är redan 1 år!!!!

Igår fyllde vår lilla tjej ett år vilket känns helt surrealistiskt och magiskt på samma gång. Det är bara två veckor sen hon flyttade in och redan var det dags för kalas. När jag kom till mamma och pappa för 32 år sen var det nästan detsamma och nu blev det samma för oss. På många sätt går vi i samma fotspår och inget kunde göra mig gladare. Mina föräldrar är mina största förebilder och att få involvera dem på den här resan betyder allt.

Idag vilade vi ut i skuggan på Eriksdalsbadet och tack vare er känner jag mig trygg med filtar, hattar och solskydd. Just nu sover hon i vagnen i Vasaparken och laddar för morgondagens andra kalas. I natt har hon dessutom sovit hela natten själv i sin säng utan att vakna en enda gång. Den här resan har bara börjat men jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Johan och jag har tillsammans med vår lilla tjej verkligen bildat en liten familj.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sussi

  Herregud vilken söt bebis!! Att ni fått henne att sova en hel natt är ju fantastiskt. Det har vi inte lyckats med ännu och vår son är snart 15 månader. Sover hon med napp? Det är vår största sömnbov, att behöva stoppa i nappen flera ggr per natt.

  1. johnvalencia
   John Valencia

   Tusen tack! Ja hon sover med napp, eller somnar med napp. Tappar hon den under natten sover hon vidare och behöver den inte mer. Väldigt skönt! 🦋🌸