Tips på hudvårdsrutin tillsammans med min PT – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Tips på hudvårdsrutin tillsammans med min PT

Kompisar, hur mår ni efter midsommar? Här kommer en grej jag precis släppte på min YT-kanal. För ett tag sedan spelade jag in en film med min tränare Wille där vi visar en helt vanlig hudvårdsrutin steg för steg. Om du är nyfiken på det eller bara vill höra ett samtal mellan oss så kika på filmen. Den är ganska lång men det tar tid att göra två rutiner så luta er tillbaka.  >>Klicka här<< för att komma direkt till filmen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pompi Pmpidou

    You hoo hoo It’s me Pompidou. Who is that sexy boo who is sitting next to you? I am watching you, your little spy Pompidou <3