Oriflame NovAge Men – Energising & Hydrating Booster – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Oriflame NovAge Men – Energising & Hydrating Booster

Märke: Oriflame NovAge Men

Produkt: Energising & Hydrating Booster

Pris: 529 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: se.oriflame.com

Produkttyp: Booster/serum som du applicerar efter din rengöring och innan din dag- eller nattkräm.

Bedömning: Jag har tidigare skrivit om NovAge Men’s rengöring och givit den ett gott betyg, serumet är inte sämre. Här har vi en härlig krämig produkt som letar sig ner i huden på helt rätt sätt med en behaglig doft. Just den här produkten har jag fått som ett pressprov.

Serum är en av mina favoritkategorier inom hudvården och det här är en toppenprodukt som ger mig precis vad jag söker. Jag blir len, mjuk och matt och kan smörja i evigheter. Det enda som är lite negativt är priset som är ganska högt och jag tror att många män fortfarande vänjer sig vid tanken att addera serum i sin rutin. Jag vill aldrig att den ska ta slut och gömmer den så inte Johan får tag i den!

Betyg: 10/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.