Peter Thomas Roth – Irish Moor Mud Purifying Black Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Peter Thomas Roth – Irish Moor Mud Purifying Black Mask

Märke: Peter Thomas Roth

Produkt: Irish Moor Mud Purifying Black Mask

Pris: 679 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: skincity.se

Produkttyp: Ansiktsmask som du använder efter din rengöringsrutin och alltid med rena händer eller handskar.

Bedömning: Peter Thomas Roth är otroligt bra på masker och jag har testat mig igenom stora delar av sortimentet. Den här rackaren är inget undantag och den krämiga irländska leran gör underverk för huden. Jag köpte den från Sephora (se ovan).

Syftet med masken är att minska synliga porer, fina linjer och lämnar huden ren och fräsch. Jag har alltid flera masker i min rutin och ser den här som det självklara valet att inleda med. När jag tvättat bort leran (som sitter ganska hårt) med tvättsvampar lägger jag ett lager ansiktsvatten för att balansera upp och få bort de sista resterna innan jag går på med fuktmask.

Lermasker doftar inte alltid så gott men just den här har en begalig doft och stör mig inte det minsta. Ska jag lyfta upp något extra så är det konsistensen. Masken är mjuk och sitter bra på ansiktet. Ett tips är att köpa ett multipack med masker från PTR, då får du till en bra peng chansen att testa flera olika och kan enkelt hitta din favorit.

Betyg: 10/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.