Forever Living – Aloe Lips – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Forever Living – Aloe Lips

Märke: Forever Living

Produkt: Aloe Lips

Pris: 44 kronor

Storlek: 4,25 g

Inköpsställe: foreverliving.com

Användning: Cerat för torra och fuktfattiga läppar.

Bedömning: Det här ceratet har jag köpt av min kompis Alexandra som säljer Forever Living. Jag köpte en kartong för priset var så lockande. Jag är dessutom beroende av produkter för läpparna och vill testa allt jag kommer över.

Den här lilla produkten är väldigt mjuk, på gränsen till krämig. Basen är aloe vera men den innehåller också jojobaolja och bivax. Konsistensen och effekyen är bra och jag skulle säga att det här är en prisvärd produkt. Doften är tyvärr väldigt artificiell och ska föra tankarna till sommar och bär.

Betyg:8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pompi Pmpidou

    Pompidi Pompido I see you …. your lips maybe dry but give this a try. You will never know why but lets hope you won’t die. I am a spy who likes to fly!