Jag har aldrig varit så nöjd! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Jag har aldrig varit så nöjd!

Här om dagen besökte jag min favorit Numan som precis slagit upp dörrarna till en ny superfin salong som jag såklart ville kolla in. Namnet är >>Saga of Scandinavia<< och inriktningen är hårförlängningar, kreativ färg och formgivning. Men det jag var där för att testa var barber hos en kille vid namn >>Luciano<< som rakade till kanterna med både maskiner och kniv. På slutet klev Numan själv in och klippte till det sista och ordnade en bra styling. Jag har spelat in en film som kommer längre fram.

Jag har klippt mig hos Numan väldigt länge och blir alltid otroligt nöjd men den här gången har han överträffat sig själv. Mitt mission nu är att få salongen att börja erbjuda kombinerade behandlingar där du både kan få en bra cut samtidigt som du kan få hjälp med en djuprengörande ansiktsmask. Det bästa som finns är att kunna slå två flugor i en smäll eller hur? Hur som helst så måste ni kika in salongen nästa tåg ni är i Kista, den är hur fin som helst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.