Du blir inte snabb om du är svag! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Du blir inte snabb om du är svag!

För att orka springa mil efter mil så behöver du stärka upp övriga delar av kroppen. Idag var det fokus på core det vill säga kroppens centrum. Jag har alltid haft en svag rygg och måste därför jobba extra mycket med just den och samtidigt betade jag av några övningar för magen. Parallellt med detta så försöker jag sträcka ut mina muskler och leder så att jag kan få ut maximalt i mitt löpsteg. I söndags testade jag att springa utomhus trots snön men det visade sig snabbt vara en mycket dålig idé, jag kom ingenstans!

Jag tror att jag stannar inne hos Clarion Sign så länge och satsar på mina intervaller.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.