Forever Living – Aloe Activator – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Forever Living – Aloe Activator

Märke: Forever Living

Produkt: Aloe Activator

Pris: 137 kronor

Storlek: 118 ml

Inköpsställe: foreverliving.com

Användning: Den här produkten har två användningsområden och jag har testat båda. Främst så är det en aktivator för deras maskpulver som jag redan recenserat. Men den är också ett vanligt ansiktsvatten som du applicerar efter din rengöring.

Bedömning: Som ett ansiktsvatten tycker jag att produkten (som jag fått av en av Forever Livings försäljare) gör sin grej utan att överträffa några förväntningar. Du applicerar den på en bomullsrondell och drar över ansiktet för att få bort den sista smutsen samt balansera upp efter rengöring. Huden blir ren men den har igen aktiv effekt och den är väldigt mild på ett mesigt vis.

Produkten är byggd på aloevera och doftar därefter. Jag tycker inte att den här produkten sticker ut på något sätt utan är väldigt basic.

Betyg: 5/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.