Jag har skaffat coach!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Jag har skaffat coach!!

Som ni vet så kör jag hårt just nu med löpningen och har lovat mig själv att träna varje dag jag kan. Det varken får eller ska finnas några lata undanflykter. Inte heller kan jag skylla på att jag inte har tid. I hemlighet så har jag satt upp mål för mig och min utveckling men jag märker att jag inte kommer ta mig dit på egen hand. Därför har jag nu givit mig själv en investering i min hälsa och träning nämligen en löparcoach.

I första steget har jag fått övningar som ska förbereda mig för mina löppass samt underhålla kroppen mellan passen. Sen har jag också fått order om intervaller, något jag egentligen hatar. Men om jag ska dit jag vill är nog det här det enda sättet. Jag känner mig redo så nu kör vi!

Möt >>Wilhelm<< som ska hjälpa mig att nå mina mål. Till vardags är han personlig tränare på Sats Slakthuset men från och med nu min bästa vän…hoppas jag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.