Vichy – Masque Argile Purifiant Pores – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vichy – Masque Argile Purifiant Pores

Märke: Vichy

Produkt: Masque Argile Purifiant Pores

Pris: 171,75 kronor (25 % rabatt just nu)

Storlek: 75 ml

Inköpsställe: >>Kronans Apotek<< (reklamlänk)

Användning: Klassisk lermask som du appliceras på rent ansikte med rena fingrar eller >>handskar<<. Inga smutsiga fingrar i dina burkar!

Bedömning: Jag älskar lermasker och har gjort i många år. Det är en särskild känsla att få kladda runt med lera i ansiktet, det känns lite förbjudet. Mest för att jag egentligen hatar att bli kladdig.

Produkten som jag fått som ett pressprov kommer i en snygg glasburk som gör sig bra i mitt badrumsskåp. Öppnar du locket så möts du av en helt grå lera precis så som du tänker dig att den ska se ut. Den doftar behagligt och samtidigt trovärdigt om ni förstår vad jag menar.

Väl på ansiktet så är den kall och kletig men absolut inte rinnig. Efter mellan 7 – 8 minuter stelnar den men låt den sitta ända till du ser att den är helt torr. Den innehåller två olika lermineraler, verkar porrengörande och passar för alla hudtyper. Används med fördel upp till två gånger i veckan.

Betyg: 9/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.