Vad gjorde vi innan poddar fanns? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vad gjorde vi innan poddar fanns?

Dagens unga kommer aldrig förstå grammofoner, CD-skivor eller kasettband. Vad de däremot förstår är Youtube, Snapchat och poddar. Just podcast är något som berikat mitt liv, både som producent och publik. Så fort jag får en stund för mig själv sätter jag på någon av de poddar jag har i mitt bibliotek och sätter fart med det jag ska göra. Jag lyssnar när jag kör bil, jobbar, springer eller ska sova. Egentligen finns det alltid ett tillfälle för en bra podd.

Just nu lyssnar jag aktivt på omkring tio poddar men antalet ändras hela tiden och ibland slutar jag prenumerera för att jag söker något nytt. Just nu är detta mina fem favoriter utan inbördes ordning:

  •  The Routine med Emma och Gustav, podden för skönhetsnördar som vill vara först med det senaste och kika in bakom kulisserna bland masker och serum.
  • Säker stil podden, Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret pratar trender, stiltips och hur du skapar den perfekta basgarderoben.
  • Känslor & Sånt, myskillarna Calle och Niclas pratar om känslor och livet i stort.
  • Stiljournalen, Filip och Fredrik pratar stil och stilighet helt enligt reglerna.
  • Stil i p1. Susanne Ljung och Co kommer alltid vara en modefavorit och jag har hört varenda avsnitt sedan 2007.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.