Finnes: billiga löparskor, sugen? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Finnes: billiga löparskor, sugen?

<inlägget innehåller reklamlänkar> I och med att jag varit sjuk nu sedan några dagar innan jul har jag inte kunnat träna på en hel vecka och klättrar snart på väggarna. Imorgon åker vi hem mot Stockholm och då är det verkligen dags för ett pass. För att undvika skador i samband med löpning så varvar jag alltid olika skor och därför behöver jag en liten samling. Nu i reatider är det perfekt att fylla på och byta ut och jag såg att >>Intersport<< hade en bra rea på >>Nike<< som är det enda märke jag använder. Att kunna köpa skor till halva priset är en dröm för många löpare och jag kan varmt rekommendera er att kika in och se vad de erbjuder. Vet du din storlek så kan du börja >>klicka hem<< redan nu annars kan du ju besöka en butik och få personlig service.

Här ser ni mina favoriter:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.