Livet med valp!!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Livet med valp!!!

Igår fick jag ett meddelande från min lillebror om att det var kris och att de behövde en hundvakt med kort varsel. Jag tackade snabbt jag och stuvade om i mitt schema för att vara med lilla Frida som bara är nio veckor.

Först var det high life och jag fick jaga henne runt i lägenheten för att hon inte skulle slita av en bit av en krukväxt. När jag torkade upp lite jord hittade hon ett skoblock och stack in i badrummet. Lägligt nog kissade hon i duschen så det blev inget att direkt torka upp. Jag spolade snabbt av golvet och kom ut i vardagsrummet där jag såg att hon stod i bokhyllan.

Vi det här laget höll jag på att få panik. Jag klädde snabbt på mig och tog med henne ut i regnet för att kyla ned henne en aning. Vi skuttade runt i parken och när vi nu kom in så somnade hon under soffan. Jag läser en tidning och tittar på Hem till gården. Ordningen är nu återställd:

Frida – John 3 – 1

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.