Dags för årets nätängel 2017!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Dags för årets nätängel 2017!!

Nu på torsdag är det dags för Årets Nätängel som är ett årligt pris som instiftades av mySafety Försäkringar 2015 för att uppmärksamma de som arbetar för att motverka och minska näthat. Det här är viktiga frågor vänner, något jag brinner för. Galan syftar till att jobba med frågan och uppmärksamma de som kämpar både i det tysta och i offentligheten. I år kommer priser delas ut i fyra kategorier;

  • årets nätängel
  • årets juniora nätängel
  • årets ideella nätängel
  • årets mediala nätängel

 Jag hoppas att ni är med och stöttar, hejar och hurrar – vi måste tillsammans ändra klimatet. Det här är den galan som jag ser fram mest emot och jag är otroligt stolt och glad över att återigen få en inbjudan. Ni kommer kunna följa kvällen via min >>Instagram<< där ni kan vara med och kommentera det som händer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.