Sydäng Bygg & Badrum krossade vår dröm!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Sydäng Bygg & Badrum krossade vår dröm!!

Många av er har hört av sig och frågat om den walk in closet Johan och jag planerat och börjat uppdatera kring. I slutet av sommaren gick vi ut med att vi skulle inleda samarbete med Sydäng Bygg & Badrum för att bygga vår drömgarderob. Vi besökte lägenheten tillsammans med dem och började måtta och planera för att allt skulle bli perfekt. Nästa steg blev att få se en ritning och senare kika på materialval. Så här långt var allt frid och fröjd.

Vi blev lovade att garderoben skulle vara klar innan vår inflytt den 2 oktober. Vi begärde tidigare tillträde från säljarna för att Sydäng skulle få möjlighet att jobba ostört. I mitten på september började jag bli lite stressad i och med att jag kände att vi stod och stampade utan att ha fått se den slutliga ritningen och inte ens hade blivit invigda i materialen. Jag började nu höra av mig med otåliga meddelanden som jag fick knappa svar på. När vi gick in i den veckan då arbetet skulle påbörjats började jag tappa tålamodet helt och lämnade över till Johan (som är bättre på den här typen av situationer). Vi fick här veta att allt var fördröjt och att de inte ville hasta fram något som kunde bli så bra men inget nytt datum.

Men några material har fortfarande idag, 20 november, inte blivit presenterade och vi har inte fått någon vidare återkoppling mer än att allt är fördröjt och att de inte har några leveransdatum. I snart åtta veckor har vi bott med kartonger fulla med kläder, skor och väskor på grund av garderoben inte är klar. Det kan låta som en liten skitgrej men för mig (och Johan) var det en dröm att få göra det här rummet perfekt. Sydäng Bygg har tyvärr krossat den drömmen genom att helt kallt bara ducka för alla försök till kontakt. Droppen blev när Johan i onsdags (15 november) skickade tre sms till Henri, vår projektledare, som han läser men väljer att inte svara på. Det enda vi begärde var att få ett tecken på att vi fortfarande var på gång och ett datum så att vi kunde känns oss trygga i detta. Men inte ens det kunde vi få.

Nu väljer vi att avbryta samarbetet (om man ens kan kalla det så) och kommer istället att jobba med >>M5 Bygg<< som nu får uppdraget att ta tag i rummet och se till att vi inom kort kan få packa upp alla våra kläder. Det börjar bli kallt och jag har inte ens fått upp någon vinterjacka för den ligger i någon av de 24 kartongerna som står uppradade i det otursförföljda rummet. För mig är det viktigt att ni som följer mig får reda på sanningen varför vi nu väljer att byta leverantör och att jag verkligen inte kan rekommendera Sydäng Bygg & Badrum till någon. Jag tänker självklart ta bort de fina inlägg jag skrivit så att ingen bokar dem på felaktiga rekommendationer. Nu får ni istället följa med på en ny resa och jag hoppas att snart få visa er hur arbetet tar form.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.