Vad tycker ni om den här bilden? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vad tycker ni om den här bilden?

Detaljer alltså! Jag blir galen på att jag aldrig får saker att passa ihop är det kommer till inredning. När det handlar om min garderob är det aldrig några problem där kan jag botanisera med förbundna ögon men möbler är något annat. Jag känner mig därför extra glad och trygg med att vi valt att låta Josefin från >>Decor Baltazarstyle<< inreda vår nya lägenhet. Idag sätter hon igång och det ska bli otroligt spännande att se det färdiga arbetet. Bilden nedan tyckte jag väldigt mycket om så jag sa visa henne den så får vi se vad hon säger.  Ni som vill lär er mer om inredning och styling kan kontakta Josefin för hon och hennes underbara team håller >>utbildningar<< där man senare blir certifierad homestylist, kul va?

 

Inlägget innehåller annonslänkar frånAdviral

Ellne fåtölj / Selma kruka / Hamburg vägglampa

Nu måste jag rusa, jag har massor att göra för senare idag ska jag möta upp Peter som fyller år. Vi ska arrangera en liten drink tillsammans innan kvällens middag. Hoppas ni får en underbar fredag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.