Vill du investera 50 spänn med mig?? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vill du investera 50 spänn med mig??

På onsdagar springer jag alltid med >>Clarion Sign<<, det är sen gammalt. Imorse borde jag kanske stannat hemma på grund av att jag troligen har lite feber, men det gick bara inte! Sedan jag och Robert inledde vårt samarbete med hotellet så har jag inte bara fått bättre kondition utan också fått en hel hög nya vänner – Onsdagarna är nu och för alltid heliga!

Nu under oktober månad vill Clarion Sign att ni (mina vänner och läsare) kommer och springer med oss och att vi tillsammans kämpar mot bröstcancer. Om ni är med oss och skänker en femtiolapp så får ni inte bara en magisk löprunda längs Karlbergskanalen utan också Stockholms bästa hotellfrukost (ord pris 195 kronor) samt tillgång till duscharna på hotellets spa. Ni vet det gamla talesättet “ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra skillnad”, jag tycker det passar rätt bra här. Hör av er om ni är sugna på att hänga på och samtidigt göra en insats för sjukdomen som faktiskt påverkar oss alla!

Vi möts i hotellreceptionen: 07.00 alla onsdagar under oktober (4/10, 11/10, 18/10 och 25/10)
Två alternativ: 5 eller 10 kilometer
Biljettpris: 50 kronor – pengarna går oavkortat till Cancerfonden!
Köp din biljett här: http://bit.ly/ClarionSignWebbshop

Psst…har ni tur får ni också träffa mannen på bilden till höger. Han heter Klas och är en stolt medarbetare på hotellet. Varje onsdag säger Robert till mig att han skulle vilja ha honom som farbror för att han är så mysig och det måste ju vara ett gott betyg eller hur (?)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosita

    Jag är såklart med! Meddelade Jessi det nu i veckan, och nu med detta initiativ blir jag ännu mer angelägen. Jag springer 5 km så att jag bättre hinner till jobbet sen 😉 Har köpt min biljett och ser fram emot att ses igen 🙂
    Kram