Flytten har blivit flyttad! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Flytten har blivit flyttad!

Den här veckan skulle i stor sett bara handla om vår flytt som går av stapeln på torsdag. Vi bor just nu i kartonger, lådor och påsar vilket inte är helt optimalt för ett kontrollfreak som jag. Imorse hittade inte Johan ens något att ta på sig som lämpade sig för kontor. Detta löste sig dock senare efter att vi tillsammans letat i en kvart.

Igår nåddes jag också av budskapet att saker och ting kommer ta lite längre tid än planerat (??) då några av möbelleveranserna har blivit fördröjda. Det här innebär att vi inte kommer ha en “färdig” lägenhet att flytta in i på torsdag och troligen kommer vi inte ens kunna bo där förrän tidigast nästa vecka. Flyttfirman är bokad så kartongerna kommer byta adress oavsett men som det ser ut nu kommer vi få checka in på hotell (läs Clarion Sign) en tid. Just nu äger vi bara en soffa, köksgrejer, småsaker och våra kläder – allt annat har vi beställt nytt. Jag sitter just nu med ett halvsnitt leende i ansiktet och vet inte hur jag ska förhålla mig till det här. Jag vet dock att det kommer dröja länge innan jag flyttar igen!

Foto: Moveria.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.