Knep för att orka träna varje dag! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Knep för att orka träna varje dag!

[Inlägget innehåller affiliatelänkar] Trots att jag är hemma de flesta dagarna nu för tiden får jag slåss ganska hårt med mig själv för att få tid till träning. Jag har lovat mig själv att utföra någon form av aktivitet i alla fall fem dagar i veckan. Hade jag haft ännu mer tid hade jag velat träna ett pass om dagen men det är alltid något som dyker upp och stoppar mig.

Varje gång jag behöver lite extra motivation besöker jag en sportaffär (på stan eller på nätet) och laddar upp med nya produkter för att känna att jag är på gång. I kväll var det ett sådant tillfälle så här nere ser ni mina favoriter från >>Stadium<<. Klicka på länken för att komma direkt till produkten. Trevlig kväll!

>>Klocka Polar 3 499 kronor<<

>>Active Underwear A-Z 149 kronor<<

>>Hoodie Nike 749 kronor<<

>>Skor Nike 699 kronor<<

>>Hybridjacka J.Lindeberg 2 199 kronor<<

>>T-shirt Björn Borg 299 kronor<<

>>Strumpor Nike 3 pack 199 kronor<<

>>Tights Björn Borg 699 kronor<<

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.