Har ni besökt Downtown Camper by Scandic? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Har ni besökt Downtown Camper by Scandic?

Alltså håll i er! Igår kväll var Johan, jag, Martin och LovisaDowntown Camper by ScandicBrunkebergstorg och åt en magisk middag i deras restaurang >>Campfire<<. Restaurangen är nyöppnad och i och med att vi älskar att testa nytt var det ett självklart val att kika förbi. Jag gissade att det skulle bli mycket mat så jag promenerade från Kungsholmen till city för att förbereda mig.

Väl framme började vi med en drink medan vi läste igenom menyn och fick tips av vår underbara servitris. Jag fick i vanlig ordning prata med kocken för att reda ut mina allergier och svårigheter vilket alltid uppskattas. Konceptet är comfort food och vi uppmuntrades att ta in olika rätter och dela. Menyn bestod av köksmästarens egna favoriter med inslag från olika delar av världen, något som passar mig som allergisk vegetarian.

Vi hade verkligen en underbar kväll och det slutade med att vi åt oss så mätta att vi glömde tid och rum. Strax före 23.00 så lämnade vi ett rent bord bakom oss med löfte om att snart vara tillbaka igen. .. rätt bra betyg va?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.